"Želim Lewandowskom da večeras da gol Crnoj Gori"

Lukas Podolski iz Poljake

"Želim Lewandowskom da večeras da gol Crnoj Gori"

Napadač Galatasarayja Lukas Podolski sigurno neće propustiti večerašnju utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Crne Gore i Poljske.

Napadač Poljske Robert Lewandowski čestitao je Podolskom na sjajnom pogotku kojeg je postigao protiv Engleske na svom oproštaju od reprezentacije sredinom ove sedmice.

Lewandowski je preko društvenih mreža čestitao Podolskom: 'Lukas, zapamti. Ti si dobar toliko kao i tvoj posljednji gol", napisao je Lewandowski.

Podolski mu se zahvalio u intervju za poljske medije te mu je poželio sreću večeras protiv Crne Gore.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Mnogo mu hvala na veoma lijepim riječima. Želim mu da večeras postigne gol protiv Crne Gore. Držim palčeve Poljskoj", rekao je Podolski.

Podsjetimo da je Podolskom meč protiv Engleske bio posljednji u dresu reprezentacije. Ukupno je odigrao 130 mečeva i postigao 49 golova. Inače, on je rođen u poljskom gradu Gliwice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi