"Želim Višću, ali klub ga ne želi pustiti"
Foto: EPA

Sve više timova zainteresovano

"Želim Višću, ali klub ga ne želi pustiti"

Odlične igre u turskom šampionatu Edinu Višći donose i nove ponude za nastavak karijere. 

Višća 827) već duži niz godina nastupa u Bašakšehiru i s ovim klubom se, na iznenađenje svih, bori za titulu sa Bešiktašem, a za to je najzaslužniji upravo bh. reprezentativac koji je prvi strijelac sa osam postignutih golova. 

O Višćinom transferu se u tamošnjim medijima svakodnevno špekuliše, a jedan od klubova koji je javno iskazao interes je Trabzonspor. 

"Želimo dovesti kvalitetna pojačanja ovog ljeta. Na listi želja je i Višća, ali njegov klub ga ne želi pustiti", kazao je predsjednik kluba Muharrem Usta, dodavši kako nema istine u glasinama da Trabzonspor želi i Tunaya Toruna.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bh. reprezentativac ugovor sa istanbulskim klubom ima do 2020. godine, ali je veliko pitanje da li će ga i odraditi do kraja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi