"Želimo da Hazard igra uvijek kao što je igrao protiv BiH"

Legenda belgijskog nogometa tvrdi

"Želimo da Hazard igra uvijek kao što je igrao protiv BiH"

E. Škorić

Bivši belgijski reprezentativac Marc Degryse (51) uživao je u partiji Edena Hazarda protiv Bosne i Hercegovine.

Veznjak Chelseaja je zaista u Briselu u petak navečer dominirao u dresu Belgije protiv Bosne i Hercegovine (4:0), pa je stoga Debryse, koji je za Belgiju sakupio 63 nastupa od 1984. do 1996. godine, bio pun riječi hvale.

"Protiv BiH smo vidjeli Hazarda kojeg uvijek želimo gledati. Trčao je i kada nije imao loptu, bio je pun ispiracije i to nekad nije bio slučaj ranije. Bio je baš opasan po gol Bone", rekao je Degryse.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Legenda Belgije smatra da je formacija Roberta Martineza idealna za ofanzivce poput Carrasca, Hazarda i Mertensa, te smatra da najveći posao rade krilni igrači. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi