"Želimo Tottija, traži nam tri miliona eura po sezoni"
Foto: EPA

Hoće li mu udovoljiti?

"Želimo Tottija, traži nam tri miliona eura po sezoni"

Legendarnom Francescu Tottiju nakon opraštanja od Rome ne nedostaje ponuda za nastavak karijere.

Iako se činilo da je Totti rekao 'zbogom' nogometu, sve je izglednije da će ovaj iskusni italijanski fudbaler igrati i sljedeće sezone i već sada mu se smiješi angažman u jednoj od egzotičnih sredina.

Posljednja ponuda koju je dobio dolazi iz Japana, tačnije iz tamošnjeg drugoligaša Tokyo Verdyja. 

"Kontaktirali smo Tottija, kazao nam je da traži tri miliona eura po sezoni. Njegov dolazak bio bi poput sna", kazao je predsjednik Tokyo Verdyja, Hanyu Hidaeki. 

Nije poznato da li su Japanci spremni udovoljiti Tottijevim zahtjevima, a osim njih, bivšem italijanskom reprezentativcu ugovor je ponudio i NY Cosmos. Ipak, Totti nije previše zadovoljan pozivom iz SAD-a i zahvalio se na ponudi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi