"Željeli bismo Sneijdera, ali nemamo novca za njega"

Ronald Koeman sasvim iskreno

"Željeli bismo Sneijdera, ali nemamo novca za njega"

Wesley Sneijder nalazi se na izlaznim vratima Galatasaraya, a svakodnevno se kroz medije provlače novi klubovi kandidati za njegovo dovođenje.

Jedan od njih je i Southampton, klub koji je nakon odličnog starta prvenstva počeo bilježiti vrlo loše partije. Sneijder bi sasvim sigurno pomogao Svecima da se vrate u vrh, ali da njegov dolazak nije realan otkrio je trener Koeman koji je za britanske medije rekao.

"Zainteresovan sam za njegovo dovođenje ali ga ne možemo platiti. Nemamo novca za njegovo dovođenje. Znam to jer imamo istog agenta", rekao je Holanđanin.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.