Željo odradio posljednji trening pred polazak na Maltu

Plava lokomotiva spremna za evropski put

Željo odradio posljednji trening pred polazak na Maltu

Fudbaleri Željezničara odradili su svoj posljednji trening na stadionu Grbavica pred sutrašnji put na Maltu. 

Izabranici Milomira Odovića trening su obavili na glavnom terenu i to u punom sastavu, iako je lakše povrijeđeni Kerim Memija ponovo trenirao individualno. Povreda mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine ide na bolje, ali njegov nastup protiv Balzana u utorak u okviru prve utakmice 1. pretkola Europa lige još uvijek je pod znakom pitanja.

Ni jaka kiša na samom početku treninga nije omela Plave da treniraju punim intenzitetom. 

Delegacija Željezničara put Malte kreće sutra u 11:45 čarter letom sa Međunarodnog aerodrom Sarajevo, a do utakmice će obaviti jedan trening i to u ponedjeljak sa početkom u 17:45, baš u koliko počinje i utakmica dan kasnije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Milomir Odović odlučio je put Malte povesti 17 fudbalera i dvojicu golmana, a atmosfera na treningu Plavih danas je bila itekako pozitivna i svi su spremni da na Malti naprave pozitivan rezultat pred revanš susret u Sarajevu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.