Žena je glavna u kući Yaye Tourea
Foto: EPA

Uvjeren u riječi svoje supruge

Žena je glavna u kući Yaye Tourea

M. Šljivak

Yaya Toure se na odličan način vratio u tim Manchester Cityja.

Nakon dva gola u meč s Crystal Palaceom, Toure je odigrao 90 minuta i u pobjedi nad Burnleyjem, a na zanimljiv način je 33-godišnji Toure komentarisao činjenicu da je već u poznim igračkim godinama.

"Sretan sam što ponovo igram. Uvijek sam želio igrati i kao što moja žena kaže, izgledam mlađe nego što jesam", rekao je Toure.

Sjajni veznjak se ranije povezivao s odlaskom iz kluba, ali kako stvari stoje, Pep Guardiola će još jednom dobro razmisliti o njegovom puštanju iz ekipe.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi