Zenit ipak uspio dovesti jednog fudbalera Rome

Paredes na ljekarskim pregledima

Zenit ipak uspio dovesti jednog fudbalera Rome

Zenit je ovog ljeta bio zainteresovan za nekoliko fudbalera rimske Vučice, a na kraju su jednog ipak uspjeli dovesti.

Nakon neuspješnih pokušaja da angažuju prvo Džeku, pa onda i Manolasa, uspjeli su dovesti Paredesa. Kako prenose italijanski mediji, ovaj fudbaler je trenutno na ljekarskim pregledima u St. Petersburgu, a sutra bi trebao biti zvanično predstavljen.

Zenit bi italijanskom klubu za usluge ovog fudbalera trebao isplatiti 25 milioan eura. Podsjetimo, Paredes je trebao u St. Petersburg doći u paru sa Kostasom Manolasom, ali Grk se nije pojavio na ljekarskim pregledima prije nekoliko dana i vjerovatno će završiti u Premiershipu.

Paredes je u Romu stigao na ljeto 2014.godine iz Boce Juniors na posudbu, a kasnije je kupljen za oko šest miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi