Zenit odbio nevjerovatnu ponudu za Hulka
Foto: EPA

Kinezi nudili 91,5 miliona eura

Zenit odbio nevjerovatnu ponudu za Hulka

M. Šljivak
Teme:

Ruski Zenit odbio je nevjerovatnu ponudu za Brazilca Hulka.

Kineski tim Shanghai Senhua, uputio je na adresu ekipe iz St. Petersburga ponudu od 91,5 miliona eura, ali je ovaj novac odbijen.

Iako bi to značilo da će fantastični brazilski fudbaler donijeti ruskom timu profit od preko 40 miliona eura, ponuda je odbijena i Hulk je ostao član Zenita.

Rukovodstvo tima nije željelo pustiti 29-godišnjeg napadača u Kinu, jer ga smatraju neophodnim za nastavak sezone u Ligi prvaka. 

Hulk ugovor sa Zenitom ima do ljeta 2019. godine, a u dosadašnjem dijelu sezone postigao je ukupno 11 pogodaka uz 18 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi