Žestoke kritike nekadašnjeg predsjednika Barcelone
Foto: EPA

Kritikovao sadašnje čelnike kluba

Žestoke kritike nekadašnjeg predsjednika Barcelone

E. Čaušević

Barcelona ove sezone nije uspjela da odbrani titulu prvaka Španije i jedinu šansu za osvajanje trofeja imat će u finalu Kupa Kralja protiv Alavesa.

Već drugu godinu zaredom Barcelona je daleko od finala Lige prvaka, a da stvar bude gora titulu prvaka u Španiji osvojio je ljuti rival Real Madrid. Šansu da koliko toliko spase sezonu igrači Barce će imati u finalu Kupa Kralja protiv Alavesa.

Nakon što Barca nije uspjela da odbrani titulu prvaka Španije oglasio se nekadašnji predsjednik katalonskog kluba Joan Laporta koji je žestoko kritikovao sadašnje čelnike kluba. Također, on je jasno dao do znanja svima da se stvari moraju što prije promijeniti.

"Sredni? Hajde zaustavite se i je**no se okrenite. Klub je kidnapovan s lažima i manipulacijom. Dokle ćeš ovako, Barca?", poručio je Laporta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti