Žestoke optužbe Raiole na račun Milana zbog Donnarumme
Foto: EPA

Vjeruje da žele posvađati njih dvojicu

Žestoke optužbe Raiole na račun Milana zbog Donnarumme

E. Čaušević

Dosta prašine diglo se u posljednje vrijeme u Milanu jer se sve više govori o tome da će mladi italijanski golman Gianluigi Donnarumma napustiti San Siro ovog ljeta.

Italijanski mediji su u nekoliko navrata objavili da Donnarumma želi svoju karijeru nastaviti u Manchester Unitedu, te da je odbio novi ugovor. Donnarumma s Milanom ima ugovor do ljeta 2018. godine i odlučan je da napusti Rossonere ovog ljeta uz obeštećenje ili narednog kao slobodan igrač.

Navijači Milana su ljuti na 18-godišnjeg Donnarummu jer ne želi da produži ugovor s klubom koji mu je dao šansu da se dokaže. Međutim, njegov agent Mino Raiola odlučio je smiriti strasti i poručiti da ovaj mladi golman nije u ratu sa čelnicima Milana kako se to navodi u medijima.

"Niko nije rekao da Gigio ne želi produžiti ugovor s Milanom. Ne vjerujem da su to rekli čelnici kluba, ali sam siguran da oni žele zavaditi mene i Donnarummu. Nakon obaveza u reprezentaciji on ide na odmor i nakon toga ćemo vidjeti šta će se desiti. U razgovorima smo s Milanom, ali još uvijek ništa nije konačno", rekao je Raiola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi