Zeta dobila novog šefa stručnog štaba

Dejan Roganović preuzeo Zetu

Zeta dobila novog šefa stručnog štaba

S. Mlaćo

Ceh zbog ispadanja od sarajevskog Željezničara u prvom kolu kvalifikacija za Evropsku ligu platio je trener Zete Dušan Vlaisavljević. 

U Zeti su očigledno imali mnogo veća očekivanja od duela sa bh. predstavnikom, a novi šef stručnog je Dejan Roganović, dosadašnji pomoćnik Vlaisavljevića.

"Moj dolazak za šefa stručnog staba Fk Zeta, je čast i veliki izazov. Vjerujem da ćemo poslije evropskih utakmica kroz dobro odrađene pripreme biti spremni za početak prvenstva. Ambicije zavise od mogućih odlazaka i mogućih pojačanja", rekao nam je Roganović za cg-fudbal.com.

Tim iz Golubovaca sigurno će i u narednoj sezoni biti jedan od kandidata za sami vrh tabele u Crnoj Gori.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi