Zeta stigla u BiH: Optimizam pred duel sa Željom

Crnogorci vjeruju u svoje kvalitete

Zeta stigla u BiH: Optimizam pred duel sa Željom

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara i Zete sutra će odmjeriti snage u prvom susretu pretkola kvalifikacija za Evropsku ligu.

Meč se igra na Grbavici sa početkom u 20:45, te nema sumnje da će Dolina ćupova biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Željo će nakon 13 godina zaigrati na svojoj Grbavici u jednoj evropskoj utakmici, a upravo je u našu zemlju doputovala ekspedicija Zete iz Golubovca.

Crnogorci su stigli preko  Graničnog prijelaza Hum-Šćepan polje, te su djelovali veoma optimistično, iako im mnogi ne daju baš velika šanse za prolaz.

"Po onome što smo čuli, čeka nas paklena atmosfera, ali nadam se da se momc neće uplašiti. Čak sam i ubijeđen da neće. Dok sam bio fudbaler, najviše sam volio takve utakmice, pred ispunjenim tribinama. Vjerujem da je igračima sličan osjećaj, da će im to biti dodatni motiv, a ne ograničenje", kazao je na jučerašnjoj press konferenciji trener Zete Duško Vlaisavljević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi