Zidane: Bale može biti kao Ronaldo

Trener Reala nahvalio Velšanina

Zidane: Bale može biti kao Ronaldo

E. Čaušević

Ekipa Real Madrida slavila je jučer na gostovanju protiv Real Sociedada (1:0) u okviru 36. kola Primere.

Kraljevski klub ostao je u borbi za titulu prvaka Španije, a junak jučerašnje pobjede ponovo je bio Gareth Bale koji je postigao odlučujući pogodak.

Trener Reala, Zinedine Zidane, nakon utakmice kazao je da je ponosan na Balea, te da Velšanin može biti kao Cristiano Ronaldo.

"Bale je imao problema kada je stigao u Real, ali sada može biti kao Cristiano Ronaldo. Sretan sam zbog njega jer je ove sezone imao problema sa povredama", rekao je Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Francuski stručnjak dodao je da se nada da bi Bale mogao riješiti u srijedu revanš utakmicu polufinala Lige prvaka koju Real Madrid igra protiv Manchester Cityja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije