Zidane: Isco je dio naše rotacije

Trener Reala o transfer glasinama

Zidane: Isco je dio naše rotacije

Trener Real Madrida Zinedine Zidane rekao je da mngo cijeni Isca, ali nije potvrdio da je tražio od ovog veznog fudbalera da ostane na Santiago Bernabeu stadionu.

Isco je na posljednjem meču u La Ligi protiv Espanyola namjestio oba pogotka svoje ekipe, a nakon utakmice je rekao da mu treba veća minutaža te je poručio da će o svojoj budućnosti razmisliti do kraja sezone.

Zinedien Zidane je na današnjoj konferenciji za novinare, između ostalog, govorio i o Iscu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Siguran sam da je on potpuno fokusiran na igre u Real Madridu. On je veoma dobar fudbaler. Veoma ga cijenim i on je fudbaler koji je dio naše rotacije. Fudbaler može igrati 225 ili 26 utakmica zaredom i onda ostati na klupi. Možete ga pitati i siguran sam da će reći da nije sretan. Želim da moji fudbaleri budu spremni kada im pružim priliku. Nastavit ću ovako raditi do kraja sezone i ne namjeravam to mijenjati", rekao je Zidane.

Isco je ove sezone odigrao 17 mečeva u La Ligi te je postigao pet golova i upisao pet asistencija. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi