Zidane: Kanea svaki trener želi u svojoj ekipi
Foto: EPA

"On je kompletan napadač"

Zidane: Kanea svaki trener želi u svojoj ekipi

E. Čaušević

Engleski napadač Harry Kane gotovo sigurno narednog ljeta će biti jedna od glavnih atrakcija na tržištu.

Kane je odlučio ostati o ovog ljeta u Tottenhamu, ali je gotovo jasno da će već naredne godine željeti napraviti korak naprijed u svojoj karijeri. Mnogi evropski velikani žele u svojim redovima vidjeti ovog napadača, no najviše se špekuliše da bi na kraju mogao potpisati za Real Madrid.

Ovaj 24-godišnji napadač je u fantastičnoj formi na početku ove sezone jer je u svim takmičenjima postigao čak 15 golova. Tottenham u okviru Lige prvaka gostuje kod Real Madrida, a upravo je ubitačni engleski napadač bio jedna od glavnih tema Zinedinea Zidanea.

"Ne znam šta će biti u budućnosti, ali znam da je on sada veoma važan igrač za Tottenham. On je kompledan napadač iako to nekada ne izgleda tako, ali vjerujte mi da jeste. Fantastičan je i naravno da bi ga svaki trener želio u svojoj ekipi. No, šta će biti u budućnosti to ne znam", rekao je Zidane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije