Zidane: Messi? Ronaldo je najbolji

Za francuskog stručnjaka Ronaldo je najbolji

Zidane: Messi? Ronaldo je najbolji

E. Čaušević

Trener Real Madrida Zinedine Zidane dao je zanimljivu izjavu za meksički Record.

Naime, trener kraljevskog kluba kazao je da je za njega Cristiano Ronaldo najbolji igrač na svijetu, te da mu je čast što ima priliku da ga trenira.

"Messi? Za mene je Ronaldo najbolji. Messi je dosta drugačiji tip igrača od Ronalda. Njihov rivalitet je dobra stvar, ne samo za igru, već što njih dvojica guraju jedan drugog do nevjerovatnih granica", rekao je Zidane, te dodao:

"O Ronaldu svakodnevno ljudi svašta pričaju i izmišljaju. Istina je da je on stvarno jedan dobar čovjek".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zidane je na klupu Real Madrida došao umjesto Rafe Beniteza i uspio je pokupiti simpatije navijača kraljevskog kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi