Zidane: Moramo prihvatiti da nismo uvijek perfektni
Foto: EPA

Trener Reala zadovoljan pobjedom nad Eibarom

Zidane: Moramo prihvatiti da nismo uvijek perfektni

Real Madrid je jučer rutinski savladao Eibar rezultatom 3:0, međutim trener Kraljeva Zinedine Zidane, osim što je zadovoljan sa tri osvojena boda, smatra da njegova ekipa može pružati mnogo bolje partije.

Autogol Paula Oliveire i golovi Asnesija i Marcela su bili dovoljni za Realovu četvrtu pobjedu zaredom u La Ligi, ali Zidane ističe da njegovi izabranici mogu puno bolje kada je u pitanju napad.

"Bili smo dobri defanzivno. Iako imam utisak da nismo bili baš perfektni, zadovoljan sam", izjavio je Zidane nakon utakmice, pa nastavio:

"Možda nismo igrali tečno i mogli smo biti bolji 'na lopti', ali, napravili smo neke izmjene i moramo prihvatiti da ne možemo uvijek igrati perfektno."

Potražite više informacija na temu La Liga:

Potom se Zidane osvrnuo i na Karima Benzemu, koji je susret počeo na klupi za rezervne igrače.

"Benzema na klupi? Planirao sam to...To nije značilo ništa. Bio mu je potreban odmor, a u pola sata na terenu je bio dobar. To su dobre vijesti za nas."

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi