Zidane nakon pobjede posebno istakao jednog igrača

Asensio pozitivno iznenadio trenera Reala

Zidane nakon pobjede posebno istakao jednog igrača

Real Madrid je u novu sezonu ušao na najbolji način - gostujućom pobjedom protiv Real Sociedada (3:0).

Prvo ime utakmice bio je mladi Marco Asensio (20), koji je postigao prelijep gol za 2:0 i generalno odigrao odličnu partiju.

Njegovim izdanjem posebno je bio iznenađen Zinedine Zidane, koji je nakon utakmice priznao da je Asensio odlično zamijenio Ronalda i da je stekao veliko povjerenje.

"Iskreno, malo me iznenadio. Pozitivno, naravno. Nisam mislio da će biti tako dobar, imao sam dilemu koga da odaberem za prvu postavu, a izabrao sam Asensija ispred Jamesa i Isca. Nisam pogriješio", rekao je Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marco Asensio je u Real Madrid stigao krajem 2014. godine ali je u protekle dvije sezone nastupao za Mallorsu i Espanyol. Sada se vratio i definitivno pokazao da se na njega može ozbiljno računati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi