Zidane ne želi otkriti da li će Bale početi finale
Foto: EPA

Nepoznanica kada je u pitanju ekipa Reala

Zidane ne želi otkriti da li će Bale početi finale

Trener Real Madrida Zinedine Zidane je odbio dati bilo kakav nagovještaj kada se radi o startnoj postavi Reala za finale Lige prvaka protiv Juventusa.

Novinare je najviše zanimalo da li će Gareth Bale, u utakmici koja se igra u njegovom rodnom Cardiffu, zauzeti svoje mjesto u prvih 11, ili će, u zadnje vrijeme osporavani, Velšanin početak velikog finala dočekati na klupi za rezervne igrače.

Ipak, Zidane nije želio ponuditi konkretan odgovor na ovo pitanje.

"Neću vam reći ko će igrati sutra. Isco i Bale su dva igrača koja mogu igrati i zajedno. Sve je moguće", izjavio je francuski stručnjak, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Kada pogledam svoju ekipu, zadovoljan sam što su svi željni igre. Ali oni moraju biti spremni i fizički, a ne samo mentalno...To je ono što me u ovom trenutku najviše zanima, da svi budu spremni i na visokom nivou."

"Mi u Realu znamo sve kada je u pitanju pritisak. Mi smo uvijek favoriti, ali u stvarnosti u finalima nema favorita...Ni Juventus ni Real nisu favoriti. Šanse su 50-50 i sve je moguće", dodao je na kraju Zidane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi