Zidane: Ne želim da odgovorim na to pitanje

James ide u Juventus?

Zidane: Ne želim da odgovorim na to pitanje

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida proteklog vikenda remizirali su na gostovanju protiv Barcelone (1:1) u okviru 14. kola španske La Lige.

I na ovom meču nije bilo Jamesa Rodrigueza, te se ponovo počelo špekulisati da bi Kolumbijac mogao napustiti kraljevski klub. Italijanski mediji prenijeli su da će James napustiti Real i karijeru nastaviti u redovima Juventusa. 

"Ne želim da odgovorim na to pitanje da li će James negdje ići ili ne jer su to sada nagađanja. On je važan igrač i ja želim da više igra. Sada je ponovo počeo trenirati maksimalno i sigurno će se brzo vratiti na teren. On je igrač Reala", rekao je Zidane.

James je u dosadašnjem dijelu sezone počeo samo tri utakmice od prve minute i nije krio svoje nezadovoljstvo zbog minutaže. Ipak, mnogo više stvari oko njegovog navodnog odlaska bit će jasno u zimskom prelaznom roku.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi