Zidane: Nemam razloga da odmaram Ronalda

Trener kraljevskog kluba odgovorio novinarima

Zidane: Nemam razloga da odmaram Ronalda

E. Čaušević

Ekipa Real Madrida jučer je na gostovanju ubjedljivo savladala Getafe sa 5:1.

Kraljevski klub odigrao je još jednu dobru utakmici i pokazao da se trenutno nalazi u sjajnoj formi. Ronaldo je ponovo bio jedan od najboljih na terenu, a mnogi su se zapitali zašto ga Zidane nije odmarao kada se utakmica već riješila.

"Odmarali smo malo Benzemu i Balea, ali ne Ronalda. On je igrao dobro i nisam imao razloga da ga mijenjam", rekao je Zidane.

Francuski stručnjak dodao je da je sretan kako su jučer igrali James Rodriguez i Isco koji nisu imali previše za igru ove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Zadovoljan sam s njima jer znam da im nije lako. Sretan sam što iskoriste svaki put priliku koju dobiju, tako je bilo i u ovoj utakmici", dodao je trener Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi