Zidane: Nismo favoriti u El Clasicu

Trener Reala pred veliki derbi

Zidane: Nismo favoriti u El Clasicu

Fudbaleri Real Madrida i Barcelone sutra će na stadionu Santiago Bernabeu odigrati El Clasico. 

Bit će ovo jedna od posljednjih prilika za Barcelonu da se vrati u borbu za titulu prvaka, a trener Real Madrida Zinedine Zidane ne smatra da će ovaj meč odlučiti prvaka.

"Eventualna pobjeda nam ne garantuje naslov prvaka. To su samo tri boda, a do kraja je sadam mečeva. Nismo favoriti. Pritisak je tu, ali to je pozitivna stvar. Na kraju će odlučiti detalji", rekao je Zidane.

On se također osvrnuo i na dva fudbalera čiji nastup je upitan u sutrašnjem meču - Balea i Neymara.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Bale će biti s nama, sutra ću odlučiti da li će igrati. Hoće li Neymar igrati? Ne znam, ne bavim se time", rekao je Zidane.

Podsjetimo, sutrašnji duel počinje od 20.45 sati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi