Zidane o kazni Ronalda: Bijesan sam, nešto tu nije u redu

Trener Real Madrida iznerviran

Zidane o kazni Ronalda: Bijesan sam, nešto tu nije u redu

D. Rakanović

Trener Real Madrida Zinedine Zidane smatra da je Fudbalski savez Španije izrekao preoštru kaznu za Cristiana Ronalda.

Portugalac je kažnjen sa pet utakmica suspenzije nakon što je odgurnuo sudiju u El Clasicu na Nou Campu. 

“Bijesan sam, svi smo bijesni. Ne želim se miješati u posao sudija, ali kada se pogleda što se dogodilo i shvati da Cristiano neće igrati pet utakmica, tu nešto nije u redu. Pet utakmica je puno," rekao je Zidane na konferenciji za novinare i dodao: 

“Što se dogodilo, dogodilo se, ali nadam se da će opet pregledati situaciju. Disciplinska komisija sastat će se u srijedu”.

U srijedu je na rasporedu revanš duel Reala i Barcelone, ali Zidane smatra da, iako imaju prednost iz prve utakmice od 3:1 još uvijek ništa nije gotovo. 

“U fudbalu ništa nije gotovo. Barcelona u svakom trenutku može otežati stvari”, rekao je Zidane.  

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti