Zidane o Ramosu: Takve stvari se dešavaju

Zidane ponosan na Ramosa

Zidane o Ramosu: Takve stvari se dešavaju

E. Škorić

Trener Real Madrida Zinedine Zidane govorio je na press konferenciji nakon poraza od Seville.

Real je imao do 85. minute vodstvo 1:0 na Sanchez Pizjuanu, ali je Sevilla autogolom Sergija Ramosa i novim golom Stevana Jovetića stigla do velikog preokreta.

"Niko ne voli da gubi, posebno ne na ovaj način, ali to je nogomet i moramo to prihvatiti. igrai smo tri utakmice u 10 dana, morali smo malo mijenjati sistem, ali nije ispalo dobro. U svakom slučaju, dobra utakmica, Sevilla je dobra ekipa i sigurno će se boriti za titulu", rekao je Zidane, a onda se osvrnuo na autogol Ramosa.

"Ponosni smo na našeg kapitena. On je odigrao sjajan meč, a autogolovi se dešavaju u nogometu. Pokazao je ipak da je velika osoba", istakao je Zidane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi