Zidane očekuje teško finale protiv Atletica

Francuz očekuje težak meč

Zidane očekuje teško finale protiv Atletica

Fudbaleri Real Madrida i Atletica igrat će sljedeće subote veliko finale Lige šampiona na San Siru u Milanu.

Trener Kraljevskog kluba Zinedine Zidane očekuje veoma težak meč, ali poručuje da je njegov tim spreman. 

"Mi znamo da će meč biti veoma težak, ali smo fizički i psihički veoma dobro spremni. Kada igrate za ovaj klub, uvijek morate davati maksimum za pobjedu. Sada se suočavamo sa najbitnijom utakmicom sezone. Kao što sam rekao i ranije, šanse su 50-50 posto", rekao je Zidane.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo da su ova dva tima prije dvije godine također igrala finale Lige šampiona, a tada je Real bio uspješniji nakon produžetaka. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi