Zidane: Ostat ćemo pozitivni do kraja

Trener Reala nakon meča

Zidane: Ostat ćemo pozitivni do kraja

Trener Real Madrida Zinedine Zidane poslao je jasnu poruku navijačima Reala, ali i svojim fudbalerima nakon večerašnjeg poraza od Barcelone.

On je rekao da se porazi dešavaju i da njegov tim namjerava ostati pozitivan do samog kraja, jer će to biti jako bitno.

"Ovo se moglo dogoditi i dogodilo se. Ipak, ovo neće promijeniti stvari mnogo za nas. Mi ćemo ostati pozitivni do samog kraja. Danas se nije odlučivala La Liga. Poraz, remi i li pobjeda ne bi ništa mnogo promijenili. Ipak, bilo bi bolje da smo osvojili tri boda, svakako. U mnogim drugim utakmicama imali smo mnogo šansi i nismo zaključili utakmicu. Moramo biti mnogo ubitačniji u tom segmentu. Sudac je odlučio da pokaže crveni karton Sergiju. Moramo to poštovati", rekao je Zidane.

Podsjetimo, Real Madrid sada ima isti broj bodova kao Barcelona, ali imaju i meč manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi