Zidane otkrio zbog čega Ronaldo nije igrao

Real Madrid remizirao protiv Cityja

Zidane otkrio zbog čega Ronaldo nije igrao

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su remizirali na Etihadu protiv Manchester Cityja (0:0) u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Real Madrid je sinoć bio znatno oslabljen jer Zinedine Zidane nije mogao računati na Cristiana Ronalda koji se tek oporavio od povrede. Nakon utakmice Zidane je objasnio zašto Ronaldo nije igrao.

"Ronaldo je osjetio bolove na zadnjem treningu i to je jedini razlog zbog kojeg nije igrao. Nadam se da će Ronaldo i Benzema biti potpuno spremni za revanš utakmicu, ali morat ćemo sačekati i vidjeti", rekao je Zidane.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Francuski stručnjak na kraju press konferencije dodao je da još uvijek ne može biti siguran da li će Ronaldo biti spreman za revanš u Madridu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi