Zidane: Ovo nisu sjajna vremena za Real Madrid
Foto: EPA

Francuz ipak zadovoljan zbog pobjede

Zidane: Ovo nisu sjajna vremena za Real Madrid

Real Madrid se jučer vratio na pobjedničke staze savladavši u gostima Deportivo Alaves rezultatom 2:1, ali trener Kraljeva Zinedine Zidane upozorova da "ovo nisu sjajna vremena" za njegovu ekipu.

Kraljevi su uspjeli "izvući" pobjedu iako su domaćini propustili veliki broj prilika, a saveznik Reala je bio i okvir gola, kojeg je Alaves pogodio dva puta. Ipak, Zidane može biti sretan zbog tri važna boda.

"Znamo da je teško gdje god da odemo. Alavesu su bili potrebni bodovi...Odigrali su odličnu utakmicu", izjavio je francuski stručnjak nakon utakmice, pa nastavio:

"Zadovoljan sam, i ostali bi trebali biti, jer smo dobili ono što smo htjeli, a to su tri boda."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne bih ništa posebno isticao, osvojili smo tri boda i očekuju nas mnogo bolji dani, posebno kada je u pitanju naša igra, ali, svakako, treba čestitati igračima", istakao je Zidane, pa dodao:

"Igranje svaka tri dana zahtjeva veliki trud, zato možemo biti zadovoljni...Moramo biti strpljivi. Ovo nisu sjajna vremena za nas, ali moramo to prihvatiti. Siguran sam da ćemo sljedeći put pružiti bolju partiju."

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi