Zidane potvrdio: Danilo otišao iz kluba

Na putu za Manchester City

Zidane potvrdio: Danilo otišao iz kluba

Trener Real Madrida Zinedine Zidane potvrdio je još jedan odlazak iz Kraljevskog tima.

Nakon što su Real napustile velike zvijezde ovog ljeta poput Jamesa Rodrigueza, Alvara Morate i Pepea, red je došao i na desnog beka Danila.

On je u Kraljevski tim stigao na ljeto 2015. godine, ali se nije snašao u konkurenciji Carvajala, pa je ovog ljeta došlo vrijeme za odlazak. 

Real se trenutno nalazi na turneji u SAD-u, a Zidane je na konferenciji za novinare o Danilu samo kratko rekao: "On više nije s nama".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sky Sport tvrdi da će Danilo sutra otputovati na ljekarske preglede u Manchester City te da će ga Građani Realu platiti 35 miliona eura. Podsjetimo, osim Cityja u konkurenciji da ga dovede bio je i Chelsea. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi