Zidane prije nekoliko godina omalovažavao Ronalda

Nevjerovatno

Zidane prije nekoliko godina omalovažavao Ronalda

O. Lekić

Bivši igrač Dinama, Antonio Franja, je otkrio jednu nevjerovatnu tajnu koju je čuvao godinama.

Naime, ovaj fudbaler je 2009. godine u Kanadi igrao humanitarnu utakmicu, a u njegovoj ekipi na tom meču je bio Zinedine Zidane.

Kako je tada glavna tema u fudbalu bio prelazak Ronalda u momčad Reala iz Madrida, Franja se nakon meča u razgovoru sa Zidaneom dotakao i ovog transfera.

Zidane je tada rekao da ne misli da će Ronaldo postati veliki igrač, te da ne vjeruje u njegov uspjeh u Madridu:

Potražite više informacija na temu La Liga:

 ''Sjećanja na igranje sa Zidaneom mi nikad neće izblijediti. Kad se nekom diviš cijelu svoju karijeru, a onda dobiješ priliku zaigrati s njim na istom terenu pa te još on i pohvali, osjećaj je fenomenalan. Večer nakon humanitarne utakmice, Zizou mi je rekao kako misli da Cristiano Ronaldo neće biti uspješan u Real Madridu jer je doista rijedak individualac i gleda isključivo na sebe, a po njegovom iskustvu takvi ne prolaze u Madridu. Danas, dosta godina kasnije, vjerujem da je itekako promijenio mišljenje, ako ne prije onda u zadnjih godinu i pol"

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi