Zidane priznao da mu nedostaje Morata

Fali mu još jedan pravi napadač

Zidane priznao da mu nedostaje Morata

Nije česta pojava u savremenom fudbalu da se trener požali da mu nedostaje fudbaler koji je napustio tim.

Kada jedan igrač napusti tim, o njemu u tom timu više nikada niko ne govori javno, ali to nije bio slučaj sa Zinedine Zidaneom kojem očito veoma nedosatje Alvaro Morata. 

Real Madrid se našao u problemima jer će Karim Benzema morati odsustvovati zbog povrede nekoliko sedmica, a francuski stručnjak očito nema pravo riješenje da ga zamijeni. 

"Možda se i može reći da nam u ovom trenutku nedostaje jedan pravi napadač. Bilo bi veoma lijepo da smo zadržali Moratu, ali morali smo shvatiti da je želio da igra više i da više minuta provodi na terenu i da je zbog toga morao otići. Ispostavilo se da nismo uspjeli dovesti zamjenu za njega i to je to", rekao je Zidane. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bit će svakako veoma zanimljivo vidjeti kako će Zidane nadomjestiti nedostatak pravog napadača u narednim sedmicama. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi