Zidane: Real je najbolji tim na svijetu

Zidane nakon Lige prvaka

Zidane: Real je najbolji tim na svijetu

S. Bošković

Fudbaleri Real Madrida večeras su u Cardiffu rezultatom 4:1 savladali Juventus u finalu Lige prvaka, te postali prvaci Evrope. 

Trener tima iz Madrida Zinedine Zidane ispisao je historiju s obzirom na to da je kraljevski tim doveo do druge uzastopne evropske titule. 

Legendarni Francuz je nakon velikog finala poručio: 

"Iza ovog rezultata stoji puno našog rada, ali i kvaliteta ove momčadi. Ponosan sam i sretan što sam dio ovog tima, što sam trener Real Madrida. Moji osjećaji su posljednjih dana veličanstveni", poručio je Zizu, te nastavio: 

"Real Madrid je klub velike historije, najveći klub na svijetu, a to i pokazujemo u svakoj utakmici. Uz ovakve igrače se mogu osvajati trofeji. Igračima čestitam na sjajnoj godini i sjajnim rezultatima", zaključio je Zizu. 

Nakon ove izjave prisutni novinari su ga pitali da li je najbolji trener na svijetu, a Zinedine Zidane je skromno poručio: 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ne, nemojte to spominjati. Nisam". 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi