Zidane: Ronaldo ostaje u Real Madridu

Još jedna saga završena

Zidane: Ronaldo ostaje u Real Madridu

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo našao se u centru pažnje na kraju prošle sezone jer se govorilo da želi napustiti Real Madrid.

Ronaldo je optužen za utaju poreza u Španiji, a navodno je to bio razlog da zatraži odlazak iz Real Madrida. O tome se špekulisalo nekoliko sedmica, ali portugalski igrač nije javno potvrdio niti demantovao natpise medija. Međutim, to je uradio trener Reala Zinedine Zidane koji je stavio tačku na tu priču.

"Kraj je, Ronaldo je jedan od nas. On ostaje u Real Madridu i to je to. Još uvijek je na odmoru i zaslužio je to. Čekamo ga da se priključi ekipi na pripremama i jasno je da sada možete prestati pisati o tome da ide iz Reala", rekao je Zidane, te dodao:

"Sreća igrača nije sve što treba ekipi, upravljanje ekipom i igračima je moj posao, naravno da ne mogu svi biti sretni. Svi znaju da ne mogu igrati baš sve utakmice i ko to nije shvatio napustio je klub".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi