Zidane stopirao dolazak De Gee na Bernabeu
Foto: EPA

Nije želio golmana

Zidane stopirao dolazak De Gee na Bernabeu

Priča oko dolaska španskog golmana Davida De Gee u redove Real Madrida povlači se po španskim medijima već nekoliko sezona. 

Naravno, De Gea je najbliži Madridu bio prije dvije godine kada je posljednjeg dana prelaznog roka ostao bez transfera jer su dva kluba zakasnila sa papirologijom. 

Ipak, Real nije odustao od De Gee, pa su i ovog ljeta željeli da ga dovedu, ali eventualni transfer je stopirao trener Kraljeva Zinedine Zidane. Navodno je De Gea, prema pisanju španske Marce, dogovorio uslove transfera u Real, ali Zidane je poručio upravi kluba da on ima potpuno povjerenje u Keylora Navasa i da mu nije potreban drugi golman.

Naravno, uprava na čelu sa predsjednikom Florentinom Perezom je prihvatila riječi čovjeka koji je Realu donio dvije vezane titule prvaak Evrope i digli su ruke od španskog čuvara mreže.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi