Zidane: U svlačionici niko ne priča o tituli
Foto: EPA

Titula tabu tema

Zidane: U svlačionici niko ne priča o tituli

Realov trener Zinedine Zidane izjavio je kako se u madridskom klubu uopšte ne govori u osvajanju titule. 

Jedno kolo prije kraja sezone Real Madrid ima tri boda više od drugoplasirane Barcelone i drži sve u svojim rukama, a iako je titula nikad bliže, to je, kako je Zidane rekao, tabu tema u klubu.

"Niko ne priča o tituli u svlačionici. Niko se ne osjeća kao šampion. Moramo tako razmišljati do posljednjeg minuta posljednje utakmice. Još uvijek nismo ništa osvojili, pa ne smijemo da se opustimo", izjavio je francuski stručnjak. 

Zidaneovim radom su na Santiago Bernabeu više nego zadovoljni. Francuz će po drugi put kao trener voditi Real Madrid u finalu Lige prvaka, a sada mu se smiješi i titula šampiona Španije. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećamo, nešto ranije čelnici Real Madrida su spremili Zidaneu novi ugovor koji bi ga vezao za kraljevski klub do 2020. godine. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije