Zidane: Uživamo u ovom trenutku

Trener Reala nakon plasmana u finale Lige prvaka

Zidane: Uživamo u ovom trenutku

Fudbaleri Reala savadali su sinoć na svom terenu ekipu Manchester Cityja rezultatom 1:0, te su na taj način ostvarili plasman u finale Lige prvaka.

Trener Madriđana Zinedine Zidane istakao je nakon meča da je njegov tim napravio sjajan posao u revanšu i da ga raduje novi okršaj sa gradskim rivalom.

"Znali smo da nam neće biti lako. Ipak, uspjeli smo da prevaziđemo sve probleme i plasiramo se u finale. Veliku stvar napravili su i navijači koji su nas bodrili svih 90 minuta", rekao je strateg Reala te dodao:

"Moramo da uživamo u ovom trenutku, ali još ništa nismo osvojili. Znamo da je pred nama još jedna stepenica. Daćemo sve od sebe, ostavićemo dušu na terenu kako bi se još jednom radovali".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, finalni meč između Reala i Atletico Madrida na programu je 28. maja u Milanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi