Zidane: Večeras su branila dva sjajna golmana
Foto: EPA

Trener Reala nakon meča

Zidane: Večeras su branila dva sjajna golmana

Fudbaleri Real Madrida sinoć su podijelili bodove u meču protiv Tottenhama odigravši 1:1 na domaćem terenu u okviru 3. kola grupne faze Lige šampiona.

Trener Real Madrida Zinedine Zidane smatra da je ovo realan rezultat, a iskoristio je priliku i da pohvali oba golmana. 

"Naravno da ne možemo biti zadovoljni ovim rezultatom jer uvijek želimo da pobijedimo na domaćem terenu. Mislim da smo danas imali priliku da pobijedimo, posebno u prvom poluvremenu kada smo pogodili stativu. Ipak, na kraju treba reći da su večeras branila dva sjajna golmana. Keylor Navas za nas i Hugo Lloris za njih. Moramo prihvatiti da nekada golmani mogu spasiti bilo koju situaciju. Učinili smo stvari kako smo trebali, ali i oni su bili dobri u defanzivi, pa mogu reći da je nerješeno realan rezultat", rekao je Zidane nakon meča.

Podsjetimo, obje ekipe nakon ovog kola imaju po sedam bodova i zadržali su prednost od šest bodova razlike u odnosu na Borussiju Dortmund i APOEL. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi