Zidaneov Real Madrid srušio klupski rekord
EPA

Oboren rekord Beenhakkera

Zidaneov Real Madrid srušio klupski rekord

Fudbaleri Real Madrida postavili su sinoć klupski rekord od 35 utakmica bez poraza u svim takmičenjima.

Real Madrid pod Zidaneovim vodstvom bilježi odlične rezultate i trenutno je vodeći u Primeri sa šest bodova više od Barcelone, a sinoćnja pobjeda nad Deportivom je bila od iznimne važnosti za francuskog stručnjaka. 

Pobjedom nad timom iz La Corune je oboren rekord Lea Beenhakkera koji je vodeći Real Madrid uspio da ostane neporažen u 34 vezane utakmice, te se Zinedine Zidane još jednom zlatnim slovio upisao u historiju kluba. 

Kraljevi su zadnji put poraženi na gostovanju Wolfsburgu u prošlosezonskom izdanju Lige prvaka. Bilo je to 6. aprila tekuće godine, a njemački tim je tada slavio sa 2:0. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi