Zidaneove riječi završile sagu oko Fabregasa?
FOTO: EPA

Cesc glavna tema u Španiji

Zidaneove riječi završile sagu oko Fabregasa?

Nakon što su procurile informacije da bi Cesc Fabregas mogao doći u Real Madrid oglasio se i Zinedine Zidane. 

Inostrani mediji objavili su da Španac broji posljednje dane u Chelseaju. Fabregas nije sudjelovao u pobjedi nad West Hamom (2:1), a Conte mu je navodno saopštio da ne računa da će biti u udarnoj postavi niti u nastavku sezone. 

Kao naredna stanica u njegovoj karijeri spominje se Real Madrid, a kada dijete Barcelone prelazi na Santiago Bernabeu to je uvijek prvoklasna priča u Španiji. Povodom špekulacija oglasio se i Zinedine Zidane prema čijoj izjavi možemo zaključiti da je transfer daleko od realizacije.

"Imam dosta igrača na sredini terena i ako bismo doveli još jednog, postalo bi komplikovano. Već sada imam tri izmjene i dovođenjem još jednog igrača na tim pozicijama situacije bi se zakomplikovala", kazao je Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da li je Zidane završio novu transfer sagu, ostaje da se vidi. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi