Zieler od naredne sezone u Leicesteru

Njemački golman

Zieler od naredne sezone u Leicesteru

Ron-Robert Zieler prvo je pojačanje Leicestera za narednu sezonu. 

Povremeni reprezentativac Njemačke je nakon šestogodišnje epizode u Hannoveru prihvatio poziv da se pridruži novom šampionu Engleske, a za njegovo dovođenje Leicester će izdvojiti svotu od 2,7 miliona eura. 

Zieler u Leicester dolazi kao zamjenu Schmeichelu, a vrijedi podsjetiti da je na Otoku već u periodu od 2005. do 2010. godine bio kada je branio za mlađe kategorije Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Najboljim fudbalerom Hannovera je proglašavam pet sezona zaredom. Za reprezentaciju Njemačke je debitovao 2011. godine i od tada je sakupio ukupno šest nastupa za 'Pancere0. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi