Zielinski: Trka za Scudetto nije gotova

Napolitanci se ne predaju

Zielinski: Trka za Scudetto nije gotova

Vezista Napolija Piotr Zielinski smatra da trka za prvaka Italije još uvijek nije gotova te da je on i saigrači mogu ponovo oživjeti.

Napoli ovog vikenda dočekuje Juventus u velikom derbiju 30. kola na San Paolo stadionu, a čitava Italija vjeruje da Napolitanci mogu pobjedom protiv Juventusa vratiti neizvjesnost u trku za Scudetto. 

Baš to želi postići vezni fudabler Napolija Piotr Zielinski koji poručuje da on i saigrači žele pobijediti Juventus.

"Znamo da je našim navijačima jako bitna pobjeda u ovom meču. Želimo ih pobijediti i želimo im se približiti. Liga još uvijek nije gotova i definitivno ponovo možemo otvoriti pitanje šampiona. Želimo završiti na najvišem mogućem mjestu na kojem budemo mogli. Ako budemo igrali onako kako znamo, sigurno da ih možemo pobijediti. Uz pomoć naših navijača, sigurno to možemo", rekao je Zielinski pa dodao: 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kup Italije? Vjerujemo da možemo u finale. Trebamo dva gola da prođemo dalje, a mi smo sjajan tim i sigurno to možemo".

Podsjetimo da Napoli i Juve u ligi igraju u nedjelju, a revanš finala Kupa Italije između ovih ekipa na rasporedu je u srijedu također na San Paolo stadionu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi