Zimski lov Josea Mourinha
Foto: EPA

Posebni želi Davida Luiza

Zimski lov Josea Mourinha

M. Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho planira veliku kupovinu u zimskom prelaznom roku.

Crveni đavoli imaju namjeru da angažuju defanzivca, a prvi pik Posebnog u januaru je štoper Chelseaja David Luiz.

Engleski mediji tvrde da je Mourinho ozbiljno zainteresovan za usluge brazilskog defanzivca koji je u posljednje vrijeme u nemilosti menadžera Plavaca Antonija Contea.

Sukob sa Conteom će vjerovatno biti rješen prodajom Brazilca, a Luiz bi na kraju mogao obući dres velikog rivala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, nije samo United zainteresovan za usluge ovog fudbalera. Zimski lov Josea Mourinha pokušaće pokvariti i Real Madrid, a najizglednija opcija za sada je Luizovo odlazak u Kinu.

Ipak, za otklanjanje svih dilema sačkećamo januar i zvaničan početak još jednog uzbudljivog prelaznog roka na Starom kontinentu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi