"Život postoji i pored fudbala, a ovdje je sve što volim"

Najomiljeniji fudbaler Dortmunda

"Život postoji i pored fudbala, a ovdje je sve što volim"

  "Život postoji i pored fudbala, a u Dortmundu se nalazi sve ono što volim", izjavio je Marco Reus kada su ga novinari pitali zašto se odlučio da ostane u Borussiji.

Sjajni njemački reprezentativac mogao je birati gdje da ide, ali se odlučio ostati u svom klubu kojeg voli.

"Bilo je mnogo špekulacija. Puno se pričalo, a još više pričalo o tome šta ću, ili šta neću uraditi. Meni je bilo najvažnije da budem sretan, jer postoji život i mimo fudbala. Shvatio sam da mi je u Borussiji prelijepo i zato sam ostao ovdje", istakao je Reus i dodao:

"Ovdje živi moja porodica, moji prijatelji i Borussia je moj klub. Šta mi više treba od toga?".

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.