Zlatan Ibrahimović najavio kraj karijere

Na razočarenje svih ljubitelja fudbala

Zlatan Ibrahimović najavio kraj karijere

Zlatan Ibrahimović, švedski napadač bh. korijena i jedan od najboljih napadača u posljednjoj deceniji, najavio je mogućnost brzog završetka karijere.

Njegovu izjavu vezanu za povlačenje iz fudbala za dvije godine masovno su počeli prenositi svi uvaženiji svjetski sportski mediji.

"Za dvije godine ću imati 34 godine, i ne vidim se tada na ovom nivou na kojem danas igram. Zato ću se tada, vjerovatno, odlučiti na takav korak", rekao je Ibrahimović za ESPN.

Ibrahimović sa PSG-om ima ugovor koji će isteći 2016. godine, a ostaje da vidimo kakva će tada biti Zlatanova odluka i da li će ovaj fantastični napadač zaista "okačiti kopačke o klin".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.