Zlatan Ibrahimović potpisao za Manchester United!

Transfer napokon ozvaničen

Zlatan Ibrahimović potpisao za Manchester United!

Nakon što je jučer putem društvenih mreža objavio da je odabrao Manchester United, Zlatan Ibrahimović je večeras zvanično postao novi fudbaler Crvenih đavola.

Legendarni švedski napadač u United stiže kao slobodan igrač, a sa engleskim klubom je potpisao jednogodišnji ugovor po kojem će, navodno, zarađivati 240.000 funti sedmično.

Zlatan je danas doputovao u Manchester, prošao ljekarske preglede, dogovorio posljednje uslove i konačno potpisao za klub u kojem su ga svi očekivali.

"Izuzetno sam sretan što sam stigao u Manchester United. Radujem se igranju u Premier ligi, a posebno novoj saradnji sa Joseom Mourinhom. Došao sam da napravim velike stvari", jasno je poručio novi napadač Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ibrahimović je u dresu PSG-a odigrao 180 utakmica i postigao 156 pogodaka. Prije dolaska u Francusku nastupao je za Milan, Barcelonu, Juventus, Inter, Ajax i Malmo.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi