Zlatan Ibrahimović se vraća na mjesto stare slave

Stara dama želi Zlatana

Zlatan Ibrahimović se vraća na mjesto stare slave

A. Beganović

Aktuelni italijanski prvak Juventus započeo je pregovore sa svojim nekadašnjim napadačem Zlatanom Ibrahimovićem, javljaju italijanski mediji.

Nakon lošeg otvaranja sezone, odnosno poraza od Palerma u 1. kolu Serije A čelnici Juventusa su shvatili da se moraju dodatno pojačati.

Prije par dana italijanski mediji su objavili da je jedan od čelnika Stare dame predložio da se stupi u kontakt sa Ibrahimovićem, no ubrzo je generalni direktor Juventusa Beppe Marotta demantovao takva pisanja.

Međutim, italijanski mediji ne odustaju, odnosno danas tvrde da su iz Juventusa stupili u kontakt sa Zlatanom i njegovim agentom, te da su švedskom napadaču ponudili dvogodišnji ugovor vrijedan 14 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Ibrahimović trenutno brani boje francuskog prvaka PSG-a, a od 2004. do 2006. godine s dosta uspjeha je nastupao za Juventus.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.