Zlatan je odabrao
Foto: EPA

Nije otkrio ime

Zlatan je odabrao

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović je otkrio danas kako je odabrao tim u kojem će nastaviti karijeru.

Švedski napadač je napustio PSG na kraju ove sezone, a na press konferenciji reprezentacije je otkrio kako već zna ime novog kluba.

Ipak, nije želio otkriti o kojem timu se radi.

"Nisam vidio naslove, ali je uvijek zanimljivo čitati kada pišu o mojoj budućnosti. Imam nekoliko opcija. Neke od njih dolaze iz Engleske i Italije, ali ima i drugih država. Jesam li odabrao novi klub? Jesam, davno", rekao je Ibrahimović.

Najčešće se Ibra povezuje s Manchester Unitedom. Crvene đavole će preuzeti Jose Mourinho, a Ibrahimović smatra da je to pravi potez.

"Velika je stvar što je United doveo Mourinha. On je trener za trofeje. Pričao sam s njim mnogo puta, ali u protekloj sedmici nisam, Hoćemo li ponovo raditi skupa? Ne znam", završio je Ibrahimović izlaganje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije