"Zlatan mi je za 10 minuta okončao karijeru u Engleskoj"

Zanimljiva izjava štopera Stoke Cityja

"Zlatan mi je za 10 minuta okončao karijeru u Engleskoj"

Veoma zanimljivu izjavu dao je ovih dana štoper Stoke Cityja, Ryan Shawcross.

On je imao debi za reprezentaciju Engleske prije tri godine, ali sve mu je uništio Zlatan Ibrahimović.

Napadač PSG-a je baš u tih zadnjih 15-ak minuta koje je Shawcross odigrao postigao tri gola te mu u direktnom duelu okončao sudbinu u reprezentaciji.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ja sam predmet šale u mojoj porodici samo zbog tih 10 minuta. Imao sam debi za reprezentaciju, ali sve je uništio jedan čovjek. Imao sam 10 minuta da pokažem šta znam, ali očito da se nisam svidio selektoru nakon onoga što je vidio. Mogu slobodno reći da je Ibrahimović uništio moju reprezentativnu karijeru. Mislim da ga niti jedan drugi štoper ne bi zaustavio one noći", rekao je Shawcross.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti