Zlatan objavio fotografiju i poslao poruku nakon operacije

Jasna poruka Ibrahimovića

Zlatan objavio fotografiju i poslao poruku nakon operacije

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović doživio je vjerovatnu najtežu povredu u karijeri tokom revanš susreta četvrtfinala Evropa lige u kojem je njegov Manchester United pobijedio Anderlecht.

Zlatan je igru napustio pred sami kraj regularnog toka meča, a nakon pregleda se ustanovilo da je u pitanju povreda ligamenata koljena i da Ibrahimovića na terenu neće biti i do osam mjeseci.

Ovaj iskusni napadač je a Instagramu objavio prvu fotografiju nakon operacije te je imao i jasnu poruku za sve fanove.

"Popravljen i ojačan. Još jednom vam se zahvaljujem da podršci. Uživat ćemo veoma brzo u mojim igrama", napisao je Zlatan i jasno dao do znanja svima da glasine o odlasu u penziju nisu tačne.

Podsjetimo, Ibrahimović je ove sezone odigrao ukupno 46 mečeva te je postigao 28 golova u svim takmičenjima za Manchester United. Za sada nije poznato hoće li on i naredne sezone igrati u ovom klubu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi